Že od majhnega sem si želela psa...Vendar so mi starši vedno govorili, da je to prevelika odgovornost, da sem še premajhna,... Vendar nisem odnehala in tako, se je moja želja uresničila. Ko sem bila stara 13 let, so doma ugotovili, da sem pripravljena in mi dovolili imeti psa.                               

    Po brskanju po spletu sem se zaljubila v pasmo dolgodlaki škotski ovčar...S svojim izgledom in karakterjem so mi zlezli pod kožo. Tako sem začela iskati razna legla in naletela na psarno Androma. Njihovi psi so mi bili takoj všeč in na mojo srečo so v tistem času tudi planirali leglo. Ker mi je bila kombinacija zelo všeč sem se odločila, da rezerviram mladička - samčka.

     5.5.2006 sta se v Železnikih skotila 2 mladička, samček in samička. Bila sem presrečna..Za tem je sledil ogled mladičkov pri 5 tednih. Oba mladička sta mi bila zelo všeč, zato ni bilo dvoma, da gre samček k nam. 1. julija je 8 tednov star mali Androma Eternal Flame, ki smo ga poimenovali Lord, prispel k nam domov...

 

 

Lord s svojo sestrico Androma Eden Lass pri 5 tednih

( Lord je na desni )

 

 

 

     Lord je super kuža. Živahen, ubogljiv...čeprav ima včasih svoje muhe. Rad se igra, zaenkrat je najbolj aktualna moja prazna košarkaška žoga. Vsake toliko se nauči kakšno novo stvar. Do sedaj zna še kar nekaj trikcev. Sijajno se razume tudi z našo muco Riko, s katero sta sedaj že zelo dobra prijatelja. Ima nekaj pasjih prijateljev s katerimi skače na naših sprehodih. Zelo rad pa tudi obišče kakšne druge pasje prijateljčke, ko gremo h komu na obisk.

     Z Lordom sva obiskala najino prvo razstavo v Mariboru in moram reči, da je bila tale razstava za naju usodna. Mene so razstave prav zasvojile in uživam v handlanju, Lord pa uživa v družbi pasjih prijateljčkov in poziranju pred sodnikom...

       Podatki:

      Ime: Androma Eternal Flame

      Poležen: 5.5.2006

      Pasma: dolgodlaki škotski ovčar  

      Spol: moški

      Dlaka: soboljevo bela ( sable ), dolga 

Rodovnik:

Ch Keegan vom Sillufer Ch Tabasco vom Hause Reinhard Chogun vom Hause Reinhard Lynway Shadeed
Judy vom Hause Reinhard
Rickwood Honey Suckle Rose Rickwood Hooray Henry
Rickwood Mirande
Ch Kiss vom Sillufer Ch Over The Top vom Hause Reinhard Lynway Shadeed
Romina vom Hause Reinhard
Ginger Roger's vom Sillufer Clorita Contemplation at Lynway
Xounthe vom Sillufer
Androma Biskaya Bisbee Ch Brigoree Zee Ch Nyitramenti Robin Hood Dolen Double Brandy at Brilyn
Claredawn Stars in Her Eyes
Ch Pitia Persia Brigoree Mome vom Sillufer
Oree vom Sillufer
Ch Glad All Over vom Haus Rukopf Scottica's Boogie Bear Ch Tabasco vom Hause Reinhard
Shana vom Hause Reinhard
JCh Crystal Star vom Haus Rukopf Crash vom Hause Reinhard
Amazing Grace vom Haus Rukopf